BEELDEN UIT DE LUCHT

DJI heeft onlangs de Mavic 3 Pro gelanceerd, een nieuwe drone met een revolutionaire camera. De Mavic 3 Pro heeft een triple-camerasysteem met een 20 MP Hasselblad camera met een 24 mm groothoeklens, een 48 MP medium telecamera met een 70 mm lens en een 12 MP telecamera met een 166 mm lens. Dit geeft je de flexibiliteit om foto’s en video’s te maken met een breed scala aan perspectieven.

Beeldkwaliteit van wereldklasse

De camera van de Mavic 3 Pro is voorzien van een aantal functies die ervoor zorgen dat je de allerbeste beelden krijgt. De Hasselblad camera heeft een 10-bit D-Log kleurprofiel, dat meer natuurlijkheid en details in je foto’s en video’s biedt. De medium telecamera heeft een diafragma van f/2.8, waardoor je ook in slechte lichtomstandigheden uitstekende foto’s kunt maken. De telecamera heeft een diafragma van f/3.4, waardoor je zelfs de kleinste details scherp kunt vastleggen.

Professionele video-opname

De Mavic 3 Pro is ook een uitstekende keuze voor professionele video-opname. De drone kan video’s opnemen in 5.1K met 50 fps of 4K met 120 fps. De camera ondersteunt ook Apple ProRes 422 HQ, ProRes 422 en ProRes 422 LT encoding, waardoor je de allerhoogste kwaliteit video kunt krijgen.

Andere functies

De Mavic 3 Pro heeft nog een aantal andere functies die hem tot een krachtige en veelzijdige drone maken. De drone heeft een vliegtijd van maximaal 46 minuten, een maximale afstand van 15 km en een maximale windsnelheid van 7 m/s. De drone is ook voorzien van een aantal veiligheidsfuncties, zoals obstacle avoidance en geavanceerde vluchtmodi.

Conclusie

De DJI Mavic 3 Pro is een ongelooflijke drone die alles heeft wat je nodig hebt om professionele foto’s en video’s te maken. De drone heeft een revolutionaire camera met een breed scala aan mogelijkheden, een krachtige motor en een aantal handige functies. Als je op zoek bent naar de ultieme drone voor professionele fotografen en filmmakers, dan is de DJI Mavic 3 Pro de perfecte keuze voor jou.

Over ons

Wij zijn dronepiloten die zich specialiseert in professionele fotografie en videoproductie. We zijn trots op ons werk en we zijn altijd op zoek naar de beste tools om onze klanten de beste resultaten te bieden. De DJI Mavic 3 Pro is een perfecte aanvulling op onze vloot drones en we zijn ervan overtuigd dat hij ons zal helpen om nog betere foto’s en video’s te maken.

Boek nu een shoot

Als je geïnteresseerd bent in het boeken van een shoot met de DJI Mavic 3 Pro, neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de drone en hoe we hem kunnen gebruiken om jouw project tot een succes te maken.